13. den
Ráno si mafiáni užili společnou rozcvičku při taneční hudbě. V dopoledních hodinách při všeobecném balení se pak uskutečnila tajná schůze starších všech klanů k rozhodujícímu souboji o vliv v Chicagu, který vyžadoval opravdu velkou taktickou přípravu. Hned po odpolední svačince se všechny mafiánské klany rozešli k obchodním aktivitám do svých čtvrtí, cílem bylo ve vhodný čas levně nakoupit a draze prodat různé komodity. K všeobecnému překvapení se ukázali jako zdaleka nejlepší obchodníci a spekulanti členové doposud většinou úplně posledního rodu „Libelule“, kteří vydělali závratné závratné jmnění obchodováním z nenápadnou komoditou „ušlechtilý kámen“ a i přes velký dosavadní handicap dokázali druhý nejúspěšnější klan předčít více než dvojnásobně. I přestože tropická bouře opět ukončila veškeré strategie jednotlivých rodů dříve než bylo plánováno, nebyl o celkovém vítězi pochyb. Večer se pak konala společná veselice, na které Papa Cavolo předal všem rodům zasloužené odměny a vítězům navíc ještě klíče od města s mapou vyznačují sféru vlivu mafie ve městě.
12. den
Ráno přišlo pro mnoho mafiánů tentokrát o trochu později. Poté co nabrali ztracené síly z nočních akcí pustili se všichni do svých pravidelných činností. Odpoledne se konala v Chicagu tradiční pouť při které si přišli na své všichni milovníci dobré zábavy, peněz, obchodu a restauračních zařízení. Špinavých peněz měl nakonec každý více než bylo třeba a tak byly bary, obchody i kasina ještě před večerem byly zcela vykoupeny a zrujnovány. Deštivé počasí přitom nikomu náladu nezkazilo. Večer se uskutečnilo několik hromadných společenských a sportovních akcí. V předvečer velkého finále šli mafiáni spát plni očekávání a drobné nervozity.
11. den
Mafie získala od svých informátorů zprávy, že burzovní makléři již znají ceny komodit na příští den. Těchto informací se tedy mafie musela zmocnit, aby mohla druhý den spekulovat na burze s jistotou obrovského zisku. Tentokrát střežili informace neúplatní policisté a nebylo tedy nic snadného se nepozorovaně připlížit a opsat si potřebné údaje. Večer se uskutečnila soutěž Chicago má talent za účasti mnoha současných, budoucích (i bývalých) hvězd populární zábavy. V nočních hodinách pak starší mafiáni prošli stezkou odvahy a nejstarší pak ještě putovali rovnou ze strašidelného zámku na dobrodružný výsadek do přírody odkud se museli nepozorovaně vrátit zpět za pomoci svíčky a mapy. Nakonec ale všichni dorazili do svých příbytků k zaslouženému odpočinku.
10. den
Ráno konečně mohli mafiáni uskutečnit plán na přepadení policejního transportu zabavených Cavolových diamantů. Bylo ale třeba zpět získané diamanty pronést okolo policejních hlídek. Ne všichni policajti ale byli úplatní a tak akce vyžadovala využití mnoha dovedností . Odpoledne se situace vyhrotila a klany opět začaly o vliv ve městě soupeřit mezi sebou. Všichni mafiáni se snažili získat čísla bankovních účtu ostatních klanů a pustit žilou jejich kontům. Ještě před večerem se ve městě uskutečnila velká mafiánská svatba které se zúčastnili zástupci všech klanů. Skalní sportovní příznivci pak ještě shlédli noční fotbalové utkání na velkoplošném plátně místního kina.

 

9. den

Chicago bylo obsazeno tajnými federálními agenty z jiných měst, proto se všichni mafiáni museli na celý den sbalit a přežít až do večera mimo tábor. Jelikož se neúplatní agenti FBI zdržují především v hostincích a barech, museli si tentokrát mafiáni připravit oběd sami v přírodě. Ale protože byla hlášena od středozápadu silná bouře, která mohla způsobit ve městě velké škody sbalili se neúspěšní federální agenti a odjeli do svých měst. Mafiáni tak nebyli nuceni nocovat mimo tábor a mohli se vrátit zpět do svých čtvrtí našeho města. Na agenty už nenarazili, zato se někteří nestihli vrátit před příchodem tornád a museli tak strávit část bouře v jejich klidných okách.
8. den
Na celý dnešní den byla plánována bitva mafiánských klanů, kde kromě fyzických schopností rozhodovala hlavně taktika. Polovina mafiánských klanů bojovala dopoledne a druhá polovina po poledním klidu. Vzhledem k tomu že Papa Cavolo je příznivcem televizní zábavy přihlásily se klany které zrovna nebojovaly do populární televizní soutěže „Pevnost Boayard“ kde mohli veřejně představit své schopnosti a získané dovednosti. Po vítězných bitvách a televizních soutěžích se večer mafiáni bavili dle libosti na diskotéce, nebo při sportu.
7. den
Dnes dopoledne se mafiánské klany pokoušely najít mezi lidmi z podsvětí informaci o transportu zboží, které bylo zabaveno Papa Cavolovi. Aby v případě zatčení nebyla indentita mafiánů prozrazena, všichni mafiáni se chytře převlékli. Kluci vypadali jako dámy a z holek se po namalování kníru rázem stali pánové. Policisté byli v koncích. Odpoledne jsme strávili na tradiční pouti v Sázavě. Večer se pokazilo počasí,ale díky promítání filmu v místním biografu Tutti Fruti to nevadilo. Kdo nebyl v kině, hrál společenské hry.
6. den
Dnešní dopoledne strávili mafiáni programem po chatičkách - hry v lese, malování na sklo, výtvarné techniky, fotbal, přehazovaná .... Odpoledne Papa Cavolo prozradil chicagským klanům, že se mu donesla informace o další chystané policejní akci. Trval na tom, že chce získat infomace kdy, kde, kdo a jak...! Klany v lese postupně nacházely části zprávy, díky které budou zítra na policii připraveni. Po večerce se mladší mafiáni vydali na první noční bojovku do pohádkového lesa. V noci si Papa Cavola pozval vybrané mafiány z jednotlivých klanů na další tajnou schůzi. Chicago začíná ožívat i v noci. Zločin totiž nikdy nespí....
5. den
Dopoledne se k mafiánům dostala tajná informace o převozu peněz do bankovních ústavů v Chicagu. Mafiáni výzvu přijali a strhl se dramatický boj o transportované peníze. Mafiáni policii porazili a bankovní trezory teď zejí prázdnotou. Odpoledne proběhl napínavý závod F1 na městském okruhu v Chicagu za účasti Michaela Schumachera. Po nástupu se mafiáni věnovali zábavě. Některé chatičky měly táborák, jiné sportovaly, hrály hry v lese a okolí.

 

4.den

Dneska byl celodenní výlet. Po snídani mafiáni vyrazili do světa. Malé holčičky (chatka č. 14) strávily několik hodin ve stájích, kde se staraly o koně a jezdili na nich. Střední holky (chatka č. 4) a větší střední kluci (chatka č. 3) podnikli výlet do Chocerad, kde je bludiště.Trochu ze zamotali a pak až do tábora bloudili. Střední kluci a větší střední holky (chatka č. 1,2, 7, 12,) došli až na Konopiště, kde bydlel arcivévoda Ferdinand, kterého zastřelili v Sarajevu. Nejstarší holky a kluci (chatky č. 5, 9,13) podnikli romantický výlet do Pyšel a na zpáteční cestě museli překonat Sázavu loďmo. Menší střední kluci, menší střední holky a malí kluci (chatka č. 8, 15, chatky A,B,C) prozkoumali zámek Berchtold a hlavně jeho zahradu s miniaturami hradů, skřítky a peklem. Po celodenním výletě byli malí mafiáni překvapivě plní sil, takže po večerním nástupu vyhlásil Papa Cavolo první letošní veselici. Na začátku noci se na neznámém místě uskutečnil tajný sraz nejstarších ze všech mafiánských rodů…
3. den
Počasí v Chicagu se začíná zlepšovat, mafiánské pršipláště zůstaly dnes ve skříních. Dopoledne mafiáni trávili v okolí tábora po oddílech. Odpoledne proběhla poslední zkouška mafiánských dovedností. Ukázalo se, že všechny klany jsou natolik zdatné, že může začít boj o jednotlivé čtvrti Chicaga. Po večerním nástupu se konala první dražba chicagských čtvrtí. Nejvýše vydražená byla čtvrť Harlem. Za 2,5 mil. dolarů ji ovládl klan Rebeliano. East Side patří za 2,4 mil. dolarů Hodinářům, Soho vydražili za 2,3 mil. dolarů Contrabandieri Mici a v North Village vládnou za 1,7 mil. dolarů Black Gang. V Chicagu to začíná houstnout.
2. den
Že jsou všichni z mafiánských rodin schopní střelci je prokázáno. Na řadě jsou ale i důležitější úkoly. Všichni museli papa Cavolovi dokázat schopnosti přesunout tajně a nenápadně zboží všeho druhu a výsledky byly obdivuhodné. Na seznamu přenášených předmětů byly i žebříky a přesunout je nenápadně skrz celý tábor, dalo pořádně zabrat i těm nejzkušenějším. Odpoledne si všichni užívali v oddílech po chatičkách. Někdo vyrazil do Sázavy, vyrábělo se, jiní podnikli turnaje v deskových hrách. A večer... Navštívil nás úplatný zástupce šéfa policie a představil všem v etapě Malíři odznaky svých kolegů, kteří jsou na naší mafiánské straně.
setkání klanů
A je to tady! Dnes dopoledne se v Chicagu sešly jednotlivé mafiánské klany. Každý klan se touží vetřít do přízně Papa Cavola a stát se tak nástupnickým rodem po slavném Cavolovi. Už jména klanů napovídají tomu, že se jedná o drsné mafiány, kterým není nic cizí. Odpoledne proběhl meziklanový střelecký souboj. Každý přece ví, že správný mafián umí vystřelit ze všecho a nikdy nemine. Luky, šípy, vzduchovky, šišky, koule, rakety - vše dovoleno. Příznivci podsvětí nechť sledují výsledky v sekci "CTH". Počasí sice není ideální, ale drobný deštík mafiány nerozhází.
policejní zátah
Po večerním nástupu proběhl policejní zátah, díky němuž byl Papa Cavolo donucen zahodit tajné ilegální dokumenty. Malí mafiáni podnikli svou první akci, během které se pokusili získat tajné materiály zpět. Policajti narozdíl od nás nebyli v příliš dobré kondici, a tak se nám v těžkém terénu podařilo policii obelstít a získat důležité informace nutné pro očekávaný rozmach podsvětí.

 

  • Uživatelé 17
  • Články 361
  • Počet zobrazených článků 1415143