Pod pirátskou vlajkou        pirat.jpg
Ponořme se do doby středověku, kde moře brázdili koráby s černou vlajkou, lebkou a zkříženými hnáty. Patřili pirátům a královské lodě anglické, francouzské, španělské si před nimi nemohli být jisté. 
Krvelační zločinci, vyvrhelové nejnižšího řádu, štvanci a bezcitní zloduchové, nebo také dobrodruzi a nezkrotní romantici, stateční námořníci držící při sobě, takhle také někdo mohl vidět středověké piráty. Piráti, ačkoliv byli vyvrženi na  okraj společnosti, žili podle svých pravidel a podle svého pirátského zákona. Pro nebezpečí, které číhalo všude kolem si nemohli dovolit nebezpečí ze strany vlastní, rozvracení, hádky a sváry. Aby dobře vykonával své „pirátské řemeslo“ musel  mnoho znát, umět a dokázat. Vlastní pílí statečností , dovednostmi , schopnostmi a hrdinskými činy stoupal na pomyslném žebříčku od nejnižších míst až k vrcholu.
Korzáři a piráti nashromáždili za léta neuvěřitelné poklady. Mnoho jich bylo již objeveno, ale stále jich spousta zbývá k objevení skryto na neznámých místech.  Starý korzárský kapitán nám prozradil kde je jeden takový poklad ukrytý. Stačí jen pomoci mu ho najít  a spravedlivý podíl nás nemine…..
O tom všem  a hlavně o dobrodružství a kamarádství je tato hra. Vzhůru na palubu! Kotvy se zvedají.

  • Uživatelé 17
  • Články 361
  • Počet zobrazených článků 1434812